Nyheder og aktiviteter - Fotokonkurrence

Tirsdag d. 28. marts 2017

Se de 34 billeder her

 

--

 

Vi er nu kommet godt ind i foråret - og solen er kommet højt på himlen,og nattehimlen bliver højere, naturen skifter farver, fugle og dyr bliver legesyge og mennesker i bedre humør.

 

Alt det har indflydelse på forårslivet i De Søndre Byer. Et liv som vi godt vil have sat billeder på med udgangspunkt i beboernes egne oplevelser.

 

Derfor har bestyrelsen sat denne fotokonkurrence i gang.

Vi vil godt have nogle billedere som skildre arbejdet i marken, i Haverne omkring husene. Naturen og havernes skift fra det visne og brunlige til det mangfoldige farveorgie når træer og blomster springer ud haver, grøftekanter og hegn. Når Noret og Østersøen skifter farve og tiltrækker mennesker fugle og dyr. Billeder af mennesker i hverdagens dagligliv, snakken over hækken eller i festlig sammenkomst - eller hvad I nu hver især forbinder med forårslivet.

 

Hver husstand må max. indsende 4 billeder, som skal sendes til foreningens billedredaktør Mette Nygaard, mail: bringtoftegaard@gmail.com , senest 21.maj 2017.

 

Alle billederne vil blive lagt ud på vores hjemmeside www.desøndrebyer.dk, så man kan gå ind og se dem og senere stemme på hvilket billeder der skal vinde - og få en lille præmie ved en præmieoverrækkelse senere på sommeren.

Mere om det efter den 21.maj 2017.

 

Så kære medlemmer, frem med fotoapperat, mobiltelefon - eller hvad i nu tager billeder med - og vær opmærksom på de mange motivmuligheder foråret giver.