Nyheder og aktiviteter - Nyt kultursted i De Søndre Byer

Fredag d. 7. august 2015

Omkring 80 beboere og deres sommergæster var søndag den 2.august  med til at invie et nyt kultursted i hyggelige omgivelser i De Søndre Byer.

Kulturstedet ligger i et tidligere værksted i De Gamle Karetmagerhus i Bissinge. Kulturstedet er blevet til gennem beboerforeningen: De Søndre Byer. Målet er, at have et sted hvor vi kan fortælle om vores historie, mennesker, kunst og kultur, med udgangspunkt i landsbyernes beboere.

De Søndre Byer består af landsbyer - Bissinge, Ll. bissinge, Tøvelde og Svensmarke. Her bor og arbejder mange aktive og kreative mennesker - herunder en del udøvende kunstnere.  Den første udstilling kom derfor til at omhandle historie og kunst, og er blevet til i samarbejde, og med opbakning af en del af disse kunstnere.

På udstillingen vises værker af Bjørn Nørgaard, Lene Adler Petersen, Jeanette Christjansen, Kjeld Ammundsen, Anna-Lise Wendel, Ursula Munch-Petersen, Erik Hagens, Charlotte Rønsbøl, Lissy Boesen, Thomas Hagedorn og Karen Syberg, suppleret med historisk materiale om De Søndre Byer.

Åbningen af kulturstedet var tilegnet beboerforeningens medlemmer, men nu vil vi gerne åbne for offentligheden og vil derfor inviterer andre interesserede til at besøge kulturstedet i De Gamle Karetmagerhus, Holtegårdsvej 13, Bissinge, og holder derfor åbent  lørdag den 15.august og søndag den 16.august 2015 fra kl. 14.00 til 17.00.

Vi håber at mange mennesker vil lægge Weekend turen rundt om Bissinge og se udstillingen, hvor der vil være mulighed for at købe nogle af de udstillede værker.