Nyheder og aktiviteter - Fællesspisning lørdag d. 25. november

Onsdag d. 15. november 2023

Kære beboere i De Søndre Byer

 

Tak for den store interesse og en rigtig fin fællesspisningsaften i september. Det var skønt at så mange ville være med - det giver lyst og energi til at gøre det igen, så derfor inviterer vi til

fællesspisning lørdag den 25. november kl. 18 i Tøvelde Forsamlingshus

og vi håber at I har lyst til at være med.

Det bliver en anledning til at mødes med både dem vi kender og dem vi ikke kender endnu, på en uformel og hyggelig måde … og samtidigt slippe for selv at lave mad 😄

 

Annette, Tina og Hanne (arbejdsgruppen) har ikke haft tid til at mødes og sætte menuen sammen, men vi ved at det bliver efterårsmad med et strejf af jul🎄 Og vi lover at der lige som sidst bliver noget for enhver smag.

 

Proceduren er som sidst:

Medbring selv drikkevarer – vi sørger for at der er kander med vand til alle.

Prisen for at deltage er det maden kommer til at koste + lidt til huslejen, men det bliver maks. 75 kr. per voksen og 50 kr. per barn og måske billigere 😉 Betaling via mobilepay på dagen.

Meld jer til så hurtig som muligt og senest den 20. november ved at sende en mail med antal deltagere (voksne og børn) til Hanne på hsv@dansehallerne.dk - skriv også hvis der er allergi eller andet vi skal være opmærksom på.

 

Køkkentjansen:

Annette, Tina og Hanne går i køkkenet kl. 12 på dagen og vil meget gerne have selskab og hjælpende hænder. Vi sørger for at der er købt ind så det er lige til at gå til. Hvis du/I har lyst til at hjælpe så send en mail til Hanne på hsv@dansehallerne.dk – gerne i samme mail som du/I tilmelder jer spisningen.

 

Vi gennemfører arrangementet hvis der er minimum 10 tilmeldte, men håber selvfølgeligt at vi

bliver mange flere.

 

Mange gode hilsner

Annette, Tina og Hanne og bestyrelsen i De Søndre Byer