Nyheder og aktiviteter - Æble-Presse-Dag

Fredag d. 15. september 2023

På vegne af “Festudvalget” er det en glæde at invitere til Æblepresse-Dag søndag d. 15. oktober hos Linda og Jørgen på Oddermose Strandvej 4

 

I tidsrummet fra kl 9 til 16 er det muligt at komme med havens æbler og presse dem til most på beboerforeningens æblepresse.

 

Alle er velkomne - og i særdeleshed: 

 

Nye beboere i foreningen, der gerne vil lære æblepresse-udstyret at kende, før man evt selv låner det med hjem. (Læs mere om lån af udstyret nederst).

 

Og dem med mindre portioner æbler, som denne dag kan få adgang til æblepressen uden selv at skulle hente, samle og sætte udstyret op.

 

HUSK at medbringe emballage til den færdige most!!

 

Kom med dine æbler (eller uden!) og hils på dine med-beboere og værterne på en forhåbentligt hyggelig efterårsdag!

 

Med venlige hilsner

“Festudvalget” 

i Beboerforeningen De Søndre Byer

 

Følg med på hjemmesiden www.desøndrebyer.dk og i foreningens Facebook-gruppe “De Søndre Byer”

 

—————————

 

Vdr lån af foreningens æblepresseudstyr:

 

Har man store mængder æbler man gerne vil presse til most, kan man som medlem af beboerforeningen låne foreningens æblepresse hjem ved henvendelse til Linda (tlf 53 80 94 71) og Jørgen (tlf 22 38 94 71). 

 

Udstyret må ikke udlånes til andre end foreningens medlemmer, og kun efter forudgående aftale med Linda og Jørgen, således at vi altid ved, hvor udstyret er. 

 

Udstyret afhentes og afleveres efter aftale hos Linda og Jørgen på Oddermose Strandvej 4 - naturligvis i samme stand som man modtog det :-)