Nyheder og aktiviteter - Plante-bytte-dag søndag d. 30. april

Søndag d. 5. marts 2023

Kender du det?

Alle 20 tomatfrø spirede, men ikke en eneste af agurkerne? Eller at du kom til at lave lidt flere stiklinger af ribsbusken end du egentligt har plads til? Eller at du igen måtte dele din yndlingsstaude, men simpelthen ikke kan finde flere pladser til den i haven?

Så tag dit overskud af planter under armen og kom til "Plante-bytte-dag", hvor du måske er så heldig at finde stiklinger af lige den hindbærsort du har ledt efter i årevis, eller få del i genboens overskud af chiliplanter.

 

På vegne af festudvalget er det en glæde at invitere til Plante-bytte-dag søndag den 30. April (mellem 14 og 17) hos Till og Sine på Søndersognsvej 25.

 

Værterne sørger for kaffe og te, mens medbragt kage (hjemmebagt såvel som hjemmebragt) er velkomment. Børn i alle aldre er også velkomne og der vil eventuelt blive mulighed for at klappe et lam.

 

Medbring: diverse stiklinger eller andre små planter, som du har tilovers og/eller evt kage.

Arrangementet vil foregå udendørs og vi har bestilt godt vejr til dagen. Men ellers kom som du er og få nogle hyggelige timer i samvær med værten og andre fra lokalområdet – tilmelding er ikke nødvendig.

 

Mvh Festudvalget i beboerforeningen